:: Lurve is unPredictable ::

interbiu DPLI vs HOT STAFF

Assalamualaikommm...
aku memang xpuas hati giler ari ni..sangat2 sakit hati,jantung dan limpa bila orang meletakkan benda yang bukan salah aku kat atas bahu aku..shit la dengan orang2 sekolah *******.BABI,SIAL,ANJING...tu jer perkataan yang boleh aku gambarkan skang ni..aku g intebiu pun salah..sedangkan benda tula yang akan jadi periuk nasik aku...jahanam btul..aku bukannya pergi kenduri ke,main jantan ker..sampaikan ketidakhadiran aku ari ini menjadi TOPIK HANGAT di kalangan orang2 kat situ...sokongan kunun..kuli batak adelah..memang aku rasa macam nak g bakar jer rumah orang yang cakap2 ikut sedap mulut tu...tak payahla nak cakap pasal disiplin dengan aku...tengok orang dengan mata,jangan pakai kepala lutut,takpun ibu kaki...aku nak marah...terbakar jiwa skang ni...dan secara tak langsung,akibat daripada peristiwa ni, aku telah menjadi HOT STAFF kat cni, benda macam ni pon nak bising..nila orang kata, ****** ni tugas dia mengajar orang, tapi diri sendiri pon tak btul..bak kata pepatah, macam KETAM MENGAJAR ANAK BERJALAN...silap ari bulan masuk longkang...aku tak kisahla,pegi mampus la dengan dorang...tapi apa yang aku nak inform kat sini...selagi orang tak kacau periuk nasik aku...tak pe,..tapi kalau orang mula kacau aku...aku akan hancurkan periuk nasik dorang..sampai takde kerak pun..jagala...ingat aku tak berani...huh..tengak orang rrr..
okla..setakat ni jela tentang ketidakpuasan ati aku..tapi yang pastinya aku memang SAKIT HATI!!!!!!!!

2 comments:

Markmiez said...

woooooo...ini sudah panas maaa...g bakar jek skola tu..abam bole sponsor petrol..mau???huhuhu...

mrs.markmiez said...

jom..kita buat amuk..biar jadi cite hangat dalam lipatan sejarah Malaysia..peristiwa 22 Mei 2009..huh

Post a Comment